Cupra Formentor VZ

Super ofertă GTT!

Află cum se simt 300 CP la bordul noului Cupra Formentor și primești suplimentar un voucher de 2.000 €*, TVA inclus, la achiziția mașinii.

*Valoarea voucher-ului este suportată de GTT Motors în condițiile înregistrării unei comenzi ferme până la 30.11.2021. Este cumulabil cu alte acțiuni și poate fi scăzut din prețul mașinii sau valorificat la achiziția de accesorii sau servicii service GTT.

Puternic și încrezător, noul Cupra Formentor atrage orice privire în trafic. Cei 300 de cai putere te vor conduce către cele mai îndrăznețe aventuri, rămânând permanent în control. Datorită energiei inovatoare și a design-ului marcant, fiecare experiență petrecută la volanul noului Cupra Formentor rămâne inconfundabilă.

TVA inclus

MarcăModelEchipareMotorizareCap. cilindricăCai putere
CupraFormentorVZ2.0 TSI 4DRIVE1984310

Completează formularul de mai jos și unul dintre consilierii noștri te va contacta cât de curând.

Vă mulțumim. Mesajul a fost trimis cu succes.
A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați mai târziu.

Siguranță

Întotdeauna pregătit pentru pentru noi provocări, este echipat cu sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, Side Assist, Exist Assist și Emergency Assist pentru a te simți relaxat și în confort oricând. Și pentru a completa perfect pachetul de siguranță, are funcție de Park Assist – sistem de parcare automată și senzori față și spate și cameră video marșarier.

Design interior

Până la cel mai mic detaliu, interiorul noului Cupra Formentor este modern, tehnologizat, pregătit pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor tale. Scaunele sport din față, în formă de scoică, accentuează caracterul dinamic al mașinii și completează perfect atmosfera creată de iluminarea ambientală led Multicolour de la portierele din față.

Design exterior

Creat să nu treacă neobservat în trafic, noul Cupra Formentor impresionează prin caracterul puternic și design-ul modern și inconfundabil. Datorită jantelor de aliaj Exclusive 19” 38/3 Sport Black/Silver și a anvelopelor 245/40R 19, cei 300 de cai putere aflați la bordul mașinii te vor face să te bucuri de o experiență memorabilă de condus. Efervescentă, puternică și îndrăzneață, personalitatea Cupra Formentor este încorporată într-o culoare rafinată: Petrol Blue mată.

Funcționalitate și confort

CUPRA Formentor dispune de cele mai noi inovații în domeniul automatizării, fiecare funcție fiind concepută pentru a oferi mai mult confort și o experiență de condus superioară. Dotat cu sistem de navigație cu touch screen color, cartografie Europa, Bluetooth, comandă vocală și 7 difuzoare, rămâi mereu conectat și ești pregătit pentru cele mai lungi călătorii.