PESTE 25 DE ANI DE SERVICII DE ÎNCREDERE

Firma GERMAN TOP TRADING a fost înființată în anul 1995, fiind specializată în verificarea, întreținerea și repararea autoturismelor si vehiculelor comerciale de orice marcă. Pe lângă service mecanică, service caroserie (tinichigerie și vopsitorie), service autorizat multimarcă de către RAR, firma noastră mai are ca obiect de activitate vânzarea vehiculelor noi (dealer SEAT și CUPRA) precum și achiziția – vânzarea vehiculelor rulate (second-hand).

GERMAN TOP TRADING şi-a asigurat in decursul timpului un portofoliu impresionant de clienţi, persoane fizice şi companii naţionale şi multinaţionale.

Prin locaţia sa din Blvd. Theodor Pallady, Nr. 42 B, in același loc cu showroom-ul auto, service-ul auto GTT din sectorul 3 deserveşte  preponderent zona de sud-est a Municipiului București.

OBIECTIVUL NOSTRU

Obiectivul nostru este să devenim cât mai cunoscuți de către clienții noștri din România, pentru a beneficia de încrederea acestora in furnizarea de servicii de întreținere și reparații pentru autoturisme. Procesul de reparație, verificare și întreținere al fiecărui autoturism este supravegheat cu mare atenție, operațiunile de reparație fiind efectuate în conformitate cu indicațiile clientului si normele tehnice ale producatorului.

Clienții noștrii pot urmări procesul de reparație și verificare al autoturismelor din locul special amenajat pentru aceștia.  Din motive de siguranță, accesul clienților în spațiile de lucru va fi permis doar însoțiți de personalul service-ului și numai temporar, pe timpul constatării defecțiunilor reclamate.

GAMA COMPLETĂ DE SERVICII AUTO ÎNTR-UN SINGUR LOC

Oferta GERMAN TOP TRADING cuprinde toata gama de intervenţii service pe care le presupune exploatarea autovehiculelor cu greutatea de pana la 5 tone, efectuate cu tehnicieni specializați si folosind piese de origine, incluzând:

În 2020, GTT a devenit dealer SEAT și CUPRA și service autorizat SKODA, SEAT și CUPRA.

ECHIPAMENTE PERFORMANTE ȘI TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Suprafaţa alocată activităţii de service autorizat SKODA, SEAT și CUPRA este de 1700 mp şi cuprinde:

Zilnic, se efectueaza intervenţii service pentru aproximativ 35 de autovehicule de diferite mărci.

Toate intervenţiile de service autorizat SKODA, SEAT sau CUPRA și cele multimarcă se execută conform normelor tehnice şi procedurilor impuse de fabricant.

Activitatile se execută cu aparatură şi dispozitive specifice lucru care dă garanţia unor intervenţii service complete, in acord cu standardele producătorului:

  • Testere pentru diagnosticare auto (WDS, FDS, NGS);
  • Elevatoare (10 utilaje);
  • Echipament tehnic la nivel de dotare premium – SDV si scule speciale;
  • Echipamente de echilibrat şi dejantat;
  • Standuri de amortizoare, frâne, geometrie roți;
  • 2 posturi de pregătire pentru vopsitorie;
  • 2 cabine de vopsit BLOWTHERM.

SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL CALITĂȚII

În cadrul societăţii este implementat Sistemul de Management Integrat, conform:

SR EN ISO 9001/2008;
SR EN ISO 14001/2005,

lucru care certifică angajamentul companiei către o continuă îmbunătăţire a calităţii serviciilor oferite.

SATISFACȚIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ

Managementul relaţiei client – GTT service este asigurat de către Consultanţii Service şi responsabilul pentru programări, iar pentru clienţii posesori de flote, de către o persoană dedicată în acest sens. Astfel, răspundem solicitărilor în cel mai scurt timp posibil, iar programările în service în București se realizează conform unui orar bine definit, evitându-se întârzierile în onorarea comenzilor.

Programările se fac telefonic, prin e-mail sau direct la recepţie. Perioada medie de staţionare în service-ul auto este de 2.0 ore pentru revizie şi de 3.5 – 4.0 ore pentru alte intervenții mai complexe.

Societatea dispune de un stoc apreciabil de piese de schimb originale SKODA, SEAT și CUPRA aprovizionat periodic prin import direct.

Creşterea continuă a calităţii serviciilor oferite reprezintă una dintre preocupările primordiale ale echipei GTT Service. Susţinerea de care ne bucurăm din partea colaboratorilor certifică recunoaşterea seriozităţii cu care ne tratăm clienţii. Vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi!

În relaţia cu asiguratorii auto, dorinţa noastră este aceea de a asigura posesorului de autoturism acele servicii care să-l scutească de disconfortul vechilor metode consumatoare de timp si energie. Astfel, prin convenţiile pe care GTT Service le semnează cu cea mai mare parte a asiguratorilor auto pentru constatare daune, dorim să acoperim cât mai mult din nevoile clienţilor noştri comuni.

În final, vă putem spune că echipa GERMAN TOP TRADING nu are cum să vă dezamăgească.

Ce te-ar mai putea interesa:

> Service SKODA

> Service SEAT