GTT MOTORS – SERVICE SEAT

GTT MOTORS – SERVICE SEAT

Mașina ta SEAT are nevoie de reparații?
Cauți o stație ITP sau un centru de constatare daune?

GTT Motors este service autorizat SEAT și-ți pune la dispoziție o gamă completă de servicii auto de care ai nevoie. De peste 25 de ani ne concentrăm pe oferirea de servicii transparente și pe crearea unei relații cu clienții noștri bazate pe încredere și profesionalism.

Mașina ta SEAT – prioritatea noastră. Alege să lucrezi cu profesioniști!

Programează-te online

Sună-ne

TE SUNĂM NOI

Programează-te online

Sună-ne

Te sunăm noi

Pe mâinile profesioniștilor

De la încărcare freon auto, până la reparații pompe injecție sau reparații casete direcție, suntem specializați pentru a-ți asigura servicii calitative. Pentru fiecare model SEAT, mecanicii noștri profesioniști participă la programe de instruire pentru a putea asigura reparații auto la standarde înalte. Indiferent de model sau an de fabricație, ne concentrăm pe diagnosticarea și repararea problemelor pe care le întâmpini cu mașina ta SEAT.

Accelerăm spre viitor. Suntem la curent cu toate schimbările.

Tehnologia are un aport din ce în ce mai mare în oferirea unei experiențe de condus cât mai sigure și facile. Pe măsură ce mașinile au mai multe dotări, electrica auto și electronica auto sunt servicii din ce în ce mai căutate. De aceea, dacă ești în căutarea unui electrician sau a unui electronist auto, la GTT Motors vei găsi profesioniști care se vor ocupa de problemele pe care le întâmpini cu mașina ta: sistem ABS-ESP, sisteme de injecție, sisteme audio, sisteme GPS etc. Realizăm o diagnoză completă și-ți oferim toate detaliile despre starea mașinii tale.

Noi întrebăm, mașina ta răspunde.

Echipamente moderne de testare și diagnosticare sunt folosite pentru a realiza o diagnoză auto corectă, monitorizată, ghidată și autorizată de constructor.

Mașina ta va arăta ca nouă

Pentru mici defecțiuni ale caroseriei sau pentru vopsirea completă a mașinii tale SEAT, avem pregătită o echipă de profesioniști, echipamente moderne și folosim pentru 100% dintre lucrările noastre vopsea Standox de top. Ne luăm angajamentul să finalizăm lucrările care presupun vopsirea a 1-3 elemente în termen de 2 zile și a 3-6 elemente în termen de 5 zile.

Pentru călătorii sigure

GTT Motors este stație autorizată RAR pentru inspecția tehnică periodică obligatorie (ITP). Pentru a călători în siguranță, mașina ta SEAT trebuie să fie în stare bună de funcționare. Iar dacă vrei să faci programare în stație ITP, poți să apelezi la programatorul nostru online. Alegi data și ora potrivite pentru tine și noi te așteptăm în stația ITP pentru a ne ocupa de mașina ta în cele mai bune condiții.

Suntem aici când ai nevoie

Dacă ești implicat într-un accident auto, GTT Motors e aici să te ajute pentru a face toate formalitățile pentru ca mașina ta SEAT să fie din nou ca înainte. Îți oferim consiliere imediată, întocmim dosarul de daune și facem constatare daune.  Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurare, iar pentru reparațiile acoperite de polițele CASCO, oferim decontare directă cu: GENERALI, ALLIANZ TIRIAC, UNIQA, OMNIASIG, GROUPAMA, GRAWE, GOTHAER.

De ce să vii la GTT Motors – service autorizat SEAT?

 • Realizăm o diagnoză auto corectă, monitorizată, ghidată și autorizată de constructor;

 • Personalul nostru participă constant la cursuri de formare și perfecționare pentru a fi la curent cu noile modele de mașini SEAT apărute în piață;

 • Avem echipamente moderne autorizate SEAT;

 • Folosim piese de schimb originale SEAT pentru toate reparațiile;

 • Toate lucrările efectuate beneficiază atât de garanția GTT Motors, cât și de cea SEAT;

 • Îți oferim mașină de schimb*;

 • Folosim 100% vopsea STANDOX de înaltă calitate pentru serviciile de vopsitorie și tinichigerie;

 • Oferim transparență pentru lucrările de service, toate lucrările regăsindu-se în istoricul Porsche;

 • Te poți programa online, simplu și rapid, prin intermediul programatorului auto. Alegi tipul de reparație, data și ora la care poți veni, ne lași datele de contact și rezervarea este făcută;

 • Realizăm o estimare fiabilă a costurilor înaintea începerii lucrărilor și te anunțăm dacă apar modificări semnificative pe parcurs;

 • Locația service-ului nostru este accesibilă și ușor de găsit.

*Pentru reparații cu o durată mai mare de 48 de ore sau un cost peste 10.000 de lei.