GTT MOTORS – SERVICE VOLKSWAGEN

GTT MOTORS – SERVICE VOLKSWAGEN

GTT Motors este service autorizat VOLKSWAGEN

Îți oferim servicii complete pentru automobilul tău Volkswagen, ca să fii în siguranță la fiecare drum.

Personalul nostru calificat folosește scule și documentații verificate de fabricant și piese de schimb și accesorii originale, pentru reparații de calitate și verificări temeinice. În plus, beneficiezi de oferte speciale de service Volkswagen.

Programează-te online

Sună-ne

TE SUNĂM NOI

Programează-te online

Sună-ne

Te sunăm noi

Doar mecanici profesioniști

Ai nevoie de schimbare filtru de ulei, schimbare ambreiaj sau de orice alte servicii de mecanică? Periodic, mecanicii noștri profesioniști participă la programe de instruire pentru fiecare model VOLKSWAGEN, astfel încât să asigurăm reparații auto la standarde înalte. Indiferent de model sau an de fabricație, ne concentrăm pe diagnosticarea și repararea problemelor pe care le întâmpini cu mașina ta VOLKSWAGEN.

Accelerăm spre viitor. Ținem pasul cu tehnologia.

Tehnologia a devenit parte integrată în componentele mașinii tale VOLKSWAGEN și continuă să aibă un aport din ce în ce mai mare în oferirea unei experiențe de condus cât mai sigure și facile. De aceea, dacă ești în căutarea unui electrician sau a unui electronist auto, profesioniștii GTT Motors se ocupă de problemele pe care le întâmpini cu mașina ta: sistem ABS-ESP, sisteme de injecție, sisteme audio, sisteme GPS etc. Realizăm o diagnoză completă și-ți oferim toate detaliile referitoare la starea mașinii tale.

Noi întrebăm, mașina ta răspunde.

Știm că timpul tău e prețios! De aceea, folosim echipamente moderne de testare și diagnosticare, iar echipa noastră este pregătită să ofere o diagnoză auto rapidă și eficientă.

Mașina ta mereu ca nouă

Pentru mici defecțiuni ale caroseriei sau pentru vopsirea completă a mașinii tale VOLKSWAGEN, avem pregătită o echipă de profesioniști, echipamente moderne și folosim pentru 100% dintre lucrările noastre vopsea Standox de top. Ne luăm angajamentul să finalizăm lucrările care presupun vopsirea a 1-3 elemente în termen de 2 zile și a 3-6 elemente în termen de 5 zile.

Legal și sigur – călătorește întotdeauna cu încredere

GTT Motors este stație autorizată RAR pentru inspecția tehnică periodică obligatorie (ITP). Ne asigurăm că mașina ta este în stare bună de funcționare și te poartă în cele mai frumoase aventuri sau în drumul către muncă în siguranță. Iar dacă vrei să faci programare în stație ITP, poți să apelezi la programatorul nostru online. Alegi data și ora potrivite pentru tine și noi te așteptăm în stația ITP pentru a ne ocupa de mașina ta în cele mai bune condiții.

Ai sprijinul nostru

Ești implicat într-un accident rutier? Nu te panica. Suntem aici să te ajutăm pentru a face toate formalitățile pentru ca mașina ta VOLKSWAGEN să fie din nou ca înainte. Îți oferim consiliere imediată, întocmim dosarul de daune și facem constatare daune. Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurare, iar pentru reparațiile acoperite de polițele CASCO, oferim decontare directă cu: GENERALI, ALLIANZ TIRIAC, UNIQA, OMNIASIG, GROUPAMA, GRAWE, GOTHAER.

De ce să vii la GTT Motors – service autorizat VOLKSWAGEN?

 • Realizăm o diagnoză auto corectă, monitorizată, ghidată și autorizată de constructor;

 • Personalul nostru participă constant la cursuri de formare și perfecționare pentru a fi la curent cu noile modele de mașini VOLKSWAGEN apărute în piață;

 • Avem echipamente moderne autorizate VOLKSWAGEN;

 • Folosim piese de schimb originale VOLKSWAGEN pentru toate reparațiile;

 • Toate lucrările efectuate beneficiază atât de garanția GTT Motors, cât și de cea VOLKSWAGEN;

 • Îți oferim mașină de schimb*;

 • Folosim 100% vopsea STANDOX de înaltă calitate pentru serviciile de vopsitorie și tinichigerie;

 • Oferim transparență pentru lucrările de service, toate lucrările regăsindu-se în istoricul Porsche;

 • Te poți programa online, simplu și rapid, prin intermediul programatorului auto. Alegi tipul de reparație, data și ora la care poți veni, ne lași datele de contact și rezervarea este făcută;

 • Realizăm o estimare fiabilă a costurilor înaintea începerii lucrărilor și te anunțăm dacă apar modificări semnificative pe parcurs;

 • Locația service-ului nostru este accesibilă și ușor de găsit.

*Pentru reparații cu o durată mai mare de 48 de ore sau un cost peste 10.000 de lei.