GTT MOTORS – SERVICE CUPRA

GTT MOTORS – SERVICE CUPRA

Cauți un service CUPRA în București pentru mașina ta?

GTT Motors este service autorizat CUPRA și îți oferă o gamă completă de servicii auto pentru autovehiculul tău. Experiența și profesionalismul nostru sunt garantul unei vizite reușite în service.

Alege un service profesionist pentru mașina ta CUPRA!

Programează-te online

Sună-ne

TE SUNĂM NOI

Programează-te online

Sună-ne

Te sunăm noi

Doar mecanici profesioniști

Un schimb de ulei, o înlocuire de filtre sau poate o reparație de pompe? Pentru orice nevoie are modelul tău CUPRA, mecanicii noștri sunt instruiți să te ajute. Urmăm instrucțiunile producătorului și folosim unelte și tehnici testate, pentru ca tu să ai parte de servicii de calitate. Mașina ta CUPRA este pe mâini bune atunci când trece pragul în service-ul GTT Motors.

Te conectăm cu viitorul.

Dotările avansate ale mașinii, precum sistemele de siguranță și de avertizare, sistemul multimedia sau pentru parcare au nevoie de un specialist în electrică și electronică auto, ca să funcționeze corespunzător. La GTT Motors găsești în echipa de service un electrician sau un electronist auto cu experiență, care să poate rezolva problemele mașinii tale atunci când apar, fie că este vorba despre sistemul ABS-ESP, sistemul audio, GPS etc. Realizăm o diagnoză completă și-ți oferim toate detaliile despre starea mașinii tale.

Dacă știi să asculți, afli orice răspuns.

Folosim echipamente moderne de testare și diagnosticare, pentru a realiza o diagnoză auto corectă, monitorizată, ghidată și autorizată de constructor.

Mașina ta va atrage din nou toate privirile

Dacă mașina ta are mici defecțiuni ale caroseriei sau are nevoie de vopsire, profesioniștii GTT Motors sunt pregătiți să te ajute. Folosim echipamente moderne și lucrăm doar cu vopsea Standox de înaltă calitate. Dacă ai nevoie de expertiza unui specialist în tinichigerie sau vopsitorie auto, noi suntem alegerea de încredere pentru autoturismul tău CUPRA.

Cauți o stație ITP?

GTT Motors este stație autorizată RAR pentru inspecția tehnică periodică obligatorie (ITP). Ca să călătorești mereu în siguranță, asigură-te că mașina ta CUPRA este în cea mai bună stare. Îți oferim programare la ITP ușor și rapid prin intermediul programatorului nostru online. Alegi data și ora potrivite pentru tine și noi te așteptăm în stația ITP pentru a ne ocupa de mașina ta în cele mai bune condiții.

Constatare daune, cu ajutorul GTT Motors

Ca mașina ta CUPRA să fie din nou ca înainte, GTT Motors te ajută cu formalitățile necesare în cazul unui accident auto. Îți oferim consiliere imediată, întocmim dosarul de daune și facem constatare daune. Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurare, iar pentru reparațiile acoperite de polițele CASCO, oferim decontare directă cu: GENERALI, ALLIANZ TIRIAC, UNIQA, OMNIASIG, GROUPAMA, GRAWE, GOTHAER.

De ce să alegi GTT Motors – service CUPRA?

 • Realizăm o diagnoză auto corectă, monitorizată, ghidată și autorizată de constructor;

 • Personalul nostru participă constant la cursuri de formare și perfecționare pentru a fi la curent cu noile modele de mașini CUPRA apărute în piață;

 • Avem echipamente moderne autorizate CUPRA;

 • Folosim piese de schimb originale CUPRA pentru toate reparațiile;

 • Toate lucrările efectuate beneficiază atât de garanția GTT Motors, cât și de cea CUPRA;

 • Îți oferim mașină de schimb*;

 • Folosim 100% vopsea STANDOX de înaltă calitate pentru serviciile de vopsitorie și tinichigerie;

 • Oferim transparență pentru lucrările de service, toate lucrările regăsindu-se în istoricul Porsche;

 • Te poți programa online, simplu și rapid, prin intermediul programatorului auto. Alegi tipul de reparație, data și ora la care poți veni, ne lași datele de contact și rezervarea este făcută;

 • Realizăm o estimare fiabilă a costurilor înaintea începerii lucrărilor și te anunțăm dacă apar modificări semnificative pe parcurs;

 • Locația service-ului nostru este accesibilă și ușor de găsit.

*Pentru reparații cu o durată mai mare de 48 de ore sau un cost peste 10.000 de lei.