Tapiţerie textilă

Îndepărtarea prafului se face cu ajutorul unei perii cu păr moale. Periatul este recomandat şi înainte de spălare. Petele trebuie îndepărtate cu agenţi chimici adecvaţi. Limpezirea trebuie realizată cu apă suficientă.

Husă textilă

Pentru ştergerea prafului de pe husă este necesară doar o perie cu un păr foarte moale. Trebuie să se perieze numai în direcţia ţesăturii. Înainte de fiecare spălare, să se perieze tot în aceaşi direcţie. După aceea husa ar trebui curăţată de pete cu mijloacele potrivite.

Tapiţerie din piele

Un pas important la curăţarea tapiţeriei din piele este folosirea unei soluţii speciale cu PH echilibrat pe bază de apă. După curăţare se aplică un balsam, cu protecţie UV ce va hidrata pielea.

În cazurile tapiţeriei din piele, lucrurile stau diferit faţă de mareialele textile, un rol important îl au produsele folosite. Produsele folosite hidratează, tratează pielea şi oferă protecţie UV.  De aceea, în cazul tapiţeriei din piele, recomandăm alegerea unui pachet de servicii personalizat, potrivit pentru maşina dumneavoastră.

GTT Motors este service SKODA și îți pune la dispoziție accesorii și piese originale SKODA și servicii profesioniste de service, pentru ca autovehiculul tău să fie mereu în cea mai bună stare.